Lanolin - Uldfedt

Lanolin - Uldfedt

Pris fra 90,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

Vandfrit Lanolin også kendt som Uldfedt anvendes meget i Personlig pleje og Farmaceutiske produkter men bruges også til mange andre ting. Lanolin er 100% naturligt og uovertruffen som f.eks. fugtighedscreme, conditioner, emulgeringsmiddel læbepomader m.m. 

Vandfrit Lanolin er produceret ved flertrins raffinering af uldfedt, Lanolin et naturligt fornybar råmateriale, der laves ved rensning (vaskning) af råt fåreuld. Vandfrit Lanolin er et miljøvenligt og dyrevenligt råmateriale. Vores Lanolin er lavet uden brug af antioxidanter. 

Læse mere om Lanolin og det egenskaber længere nede på siden. 

INCI: Lanolin 

CAS: 8006-54-0 

150 g 90,- kr.
200 g 110,- kr.
300 g 150,- kr.
500 g 225,- kr.
1 kg 400,- kr.

Cremer og andre produkter, der indeholder lanolin, har en række fordele for hud, læber og brystvorter.

  • I følge en rapport udgivet af Kristine Morland Schultz, forsker og praktiserende pædiatrisk sygeplejerske, anvendes lanolin creme ofte af mødre, der ammer. Lanolin kan reducere hævelse, revner og smerter forbundet med amning.
  • Beroligende for tør hud. Lanolin hudcreme er blevet et populært hudprodukt til mange mennesker, lanolin er blevet brugt til dette formål i tusindvis af år. Lanolin fugter både huden og skaber en barriere, der forhindrer huden i at udtørre yderligere.
  • Heler sprukken hud, især på hænder, albuer, knæ og fødder trænger lanolincreme ind i dybe revner og hjælper med at fugte og helbrede dem på et dybere niveau.
  • Lindring af hudsygdomme, lanolin er god til en række hudlidelser som for eksempel eksem, udslæt, psoriasis og andre hudirritationer, der kan lanolin creme give lindring af symptomer som kløe og rødme.
  • Forebyggelse eller heling af sprukne læber, der er mange læbepomader tilgængelige der indeholder lanolin creme, da lanolin kan bidrage til at skabe en barriere mod den kolde, tørre luft, der ofte fører til tørre og sprukne læber. Det kan også medvirke til at hele læber, der allerede er revnet.

Smeltepunkt: 38-44 grader celsius.

Vægtfylde 0.932-0.945 g/cm3 (ved 15 grader celsius)

INCI: Lanolin

CAS: 8006-54-0

Kommentarer 0