Titandioxid - Titanium dioxide - Vandopløseligt

Titandioxid - Titanium dioxide - Vandopløseligt

Varenr.: 1425_500

Normalpris250,00 kr
/
inkl. moms

vægt
  • Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.
  • På lager - Klar til afsendelse

Rent Titandioxid uden nanopartikler også kendt som Titanium dioxide, Titandioxid er et naturligt forekommende mineral.

Denne version af Titandioxid er opløselig i vand. Se den olieopløselige Titandioxid her.

Titandioxid bruges ofte til at gøre salver og cremer helt hvide.

Titandioxid bruges også til UV-A og UV-B beskyttelse i sollotions, salver og cremer.

SPF faktoren på Titandioxid er 2,6 per pr. procent andel i en blanding. Det vil sige at hvis din blanding indeholder 10% Titandioxid så er din blanding SPF 26* (10 * 2,6).

Omvendt kan du udregne en ønskes SPF, f.eks. hvis du ønsker en SPF 30*, så skal din blanding indeholde 11,5% Titandioxid (30 / 2,6).

(*)SPF værdien er kun baseret på Titandioxid, bruger du f.eks. olier der også har en SPF værdi, så kan blandingens totale SPF værdi være højere.

INCI: Titanium Dioxide
CAS# 13463-67-7

Fragtfri til pakkeshop ved køb over 400,- kr.

Ved bestilling inden kl. 13 på hverdage sender vi ordren samme dag, efter kl. 13 sendes ordren den efterfølgende hverdag.