Sådan undgår du grå hår

Bipollen kosttilskud kan udskyde de grå hår

Mange mennesker bliver overrasket over at høre, at bipollen kosttilskud mod grå hår virker.

Det er forståeligt nok, da de fleste mennesker tror, at naturen afgør, når deres hår bliver grå og at der ikke er noget de kan gøre for at forhindre det ske.

Mens bipollen kosttilskud hår behandling forhindrer ikke at dit hår i sidste ende bliver gråt, så kan det hjælpe dig med at holde din naturlige farve meget længere.

Hvordan kan bipollen hjælpe dig med at beholde din naturlige hårfarve?

Det burde ikke være så overraskende at bipollen behandling virker mod grå hår, fordi bipollen er kendt for at hjælpe med til at forsinke andre tegn på aldring, såsom rynker og fine linjer.

Antioxidanterne i bipollen kombineret med pollenets mange ernæringsmæssige fordele, hjælper dig med at forblive sundere længere og dermed udskyde tydelige tegn på aldring.

Et af tegnene på aldring er gråt hår. Grå hår kommer når melanocytterne i dine hårsække stopper med at producere melanin, som er ansvarlig for din hårfarve.

Hos personer med dårlige kostvaner, højt stressniveau og eksponering for høje niveauer af toksiner, kan aldring foregå hurtigere end naturens havde planlagt. Når din krop mangler de nødvendige næringsstoffer, så sørger din krop for at prioritere at vedligeholde dine organer først. Det betyder at der er få, hvis der overhovedet er nogle næringsstoffer tilbage til at vedligeholde din hud, negle og hår.

Ved at tage bipollen kosttilskud giver du din krop de næringsstoffer den har brug for til at arbejde som den skal.

Når dine organer og systemer begynder at genoprette sig fra mangel på næringsstoffer og bliver sunde igen, så ved at fortsætte med at tilføje disse næringsstoffer til din daglige kost i form af bipollen kosttilskud, så vil du have nok næringsstoffer til at fodre hårsækkene og hjælpe melanocytterne til at fungere og producere melanin igen, og dermed bremse hårsækkenes produktion af grå hår.

Kan bipollen behandling fjerne de grå hår?

Sådan undgår du grå hår

Kan bipollen behandling fjerne de grå hår?

Mange tror ved at tage bipollen kosttilskud så vil deres hår faktisk give farven tilbage til de grå hår de allerede har.

Selv om nogle mennesker hævder at bipollen kan vende det grå hår til farvet hår igen, så er det usandsynligt at det er sandt.

Det der sker når du har et par tråde af gråt hår og begynder en bipollen kosttilskud behandling mod grå hår, er at bipollen kan gøre melanocytterne sunde og øge produktionen af melanin. Når disse grå striber falder væk kan de så erstattes med nyt hår der indeholder melanin, og derfor kan det se ud som om at det grå hår genvinder sin farve, når det grå hår i virkeligheden bliver udskiftet med hår med farve.

Bipollen kosttilskud hår behandling vil ikke ændre et helt hoved af grå tilbage til sin naturlige farve, og kan ikke engang tilføje noget farve til dit hår hvis det først er helt gråt. Men på grund af de øgede næringsstoffer vil dit hår se og føle sig sundere.

Advarsel mod urent bipollen kosttilskud

Der er en advarsel om at bruge bipollen som en behandling mod grå hår. Det er vigtigt at du vælger den rigtige bi pollen. Da toksin niveauet kan bidrage til mere grå hår, skal du være sikker på at det bipollen du tager, er så fri for toksiner som muligt. Derfor skal du vælge Hedenhus, vi bruger ikke toksiner eller gifte i vores biavl og kan dermed sikre mindst mulige toksiner i vores bipollen.

Endnu flere fordele udover mindre gråt hår ved at anvende bipollen kosttilskud

  • Stimulerer fedtstofskifte
  • Undertrykker appetit
  • Øger energi og vitalitet naturligt
  • Øger udholdenhed
  • Hjælper med at udskille toksiner
  • Beskytter celler mod forfald
  • Kan modvirke allergi symptomer

Sådan tager du bipollen kosttilskud

Tag 1-3 teskefuld bipollen granulat om dagen, du kan spise bipollen direkte som det, eller du kan blande pollenet med lidt kokosolie og spise det.

Du kan også lade bipollen indgå i din mad og drikke, f.eks. drysse det over morgenmaden eller putte det i smoothie eller juice.

Find vores udvalg af bipollen her

Sådan undgår du grå hår

Kilder:
helsenyt.com
bee-pollen-power.com