Fragtfri til pakkeshop ved køb over 300,- kr.
Dansk webshop - Hurtig levering

Klar til blomster i 2017

Oprettet d. under Projektet

Klar til blomster i 2017

Indlæg oprindeligt fra 05.01.2017

Så har vi det første stykke jord klar til beplantning når foråret engang kommer. Der er i alt cirka 6000 m2 som vi har fået en flink nabo til at harve et par gange i efteråret så jorden kan blive klar uden brug af sprøjtegifte. Vi har ikke selv en traktor til formålet, men så er det jo rart at vi har en flink nabo som også synes at det er en god ide at skabe noget godt for bierne og dermed kan hjælpe lidt til. Jordstykket bestod primært af forskellige græsarter, men det skal der laves om på i år.

 

 

Vi har købt 1 kg. honningurt frø som blomstrer i maj-juni og blomstrer gerne helt til november under gunstige forhold. Udover nektar og pollen til bestøvere så er honningurt er desuden godt til fuglevildt.

 

Honningurt

 

Så har vi også købt ½ kg. af hver hvid stenkløver og gul stenkløver som blomstrer fra juli til september. Stenkløver er udover pollen og nektar produktionen også godt for hjorte og harer.

 

Gul stenkløver

 

Hvid stenkløver

 

De i alt 2 kg frø er nok til cirka 1000 m2 så vi skal have fundet ca 10 kg mere før vi har nok til hele området, men det er da en start. Vi er dog allerede i gang med lede efter endnu flere frø og andre sorter til stykket.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar