Fragtfri til pakkeshop ved køb over 300,- kr.
Dansk webshop - Hurtig levering

Efterlysning: Blomsterfrø og blomsterløg søges

Oprettet d. under Projektet

Efterlysning: Blomsterfrø og blomsterløg søges

Indlæg oprindeligt fra 23.01.2017

Vi står i den situation at vi har fået lov til at gøre noget for at forbedre biodiversiteten i 3 store områder, den ene på omkring 6.000 m2 og et andet stykke på omkring 8.600 m2, derudover har vi også omkring 11.000 m2 på vores eget jord som også skal have forbedret biodiversiteten. Vi har allerede indkøbt en hel del frø og løg, men kommer til at mangle meget mere end vi selv kan købe. Så derfor spørger vi om du/I har blomsterfrø og/eller blomsterløg i overskud som kan doneres til vores projekt.

 

 

Det er primært frø og løg som er naturlige for Danmark som vi er på udkik efter, da vi ikke ønsker at plante noget som potentielt kan skade naturen mere end det gavner. Ikke hjemmehørende frø og løg kan vi dog også bruge i andre arealer som f.eks. private haver, så hvis du har overskud af, så kan du også sende dem, vi skal nok også bruge dem til at øge biodiversiteten.

Så sidder du inde med et overskud af nye såvel som gamle blomsterløg og blomsterfrø så må du meget gerne sende dem til os eller komme og aflevere dem hvis du er i nærheden. Vi håber at du kan og vil være med til at støtte projektet.

Hvis du er interesseret kan du læse mere om arealerne der skal plantes på her:

  • 6.000 m2 skovareal
  • 8.600 m2 skovareal samt grusgrav
  • 11.000 m2 blandet areal

Har du lyst til at hjælpe, så kan du sende frø og løg til adressen her:
Hedenhus
Heden 25
7860 Spøttrup

Vi følger op på hvordan vi bruger de blomsterfrø og løg vi modtager, med billeder samt historier af hvordan de er blevet brugt.

 

Opfølgning 25 November 2017

Vi fik desværre ikke nogen blomsterløg eller frø tilsendt så vores store plantekampagne faldt lidt til jorden.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar