Fragtfri til pakkeshop ved køb over 300,- kr.
Dansk webshop - Hurtig levering

Nyt areal der skal forberedes og beplantes

Oprettet d. under Projektet

Nyt areal der skal forberedes og beplantes

 

Indlæg oprindeligt fra 14.01.2017

En af vores medborgere i vores nabolag har været så venlig at give os brugsretten over et stykke jord på omkring 6000 m2. Efter at han hørte om vores projekt besluttede han sig for at hjælpe med at lade os bruge et stort område hvor der normalt kun står træer.

 

 

Efter et par store storme er der ikke særligt mange træer på området som nu næsten er erobret af græsarter, krat og nogle unge træer. Så vi skal igang med at forarbejde og plante til foråret! Vi regner med at plante nogle frugttræer og bær buske som kan også kan glæde vildtet i området, desuden vil vi så diverse blomster som kan klare sig i dette miljø. Udover at plante og så skal vi også have lavet boligområder til bestøverne, også et bart stykke uden beplantning, da mange insekter, inklusiv nogle vilde bier, foretrækker dette.

 

 

Stykket grænser op til et område som normalt er så vådt at der ikke dyrkes noget der men hvor der bare er græs som slåes til fordel for hø, jeg er i gang med at overbevise ham om at det være godt hvis han kunne så nogle blomster der i stedet for bare græs, men en ting ad gangen :-)

 

 

Området som arealet befinder sig i er normalt ikke det bedste sted for bestøvere, så med en del arbejde har vi en unik mulighed for faktisk at ændre biodiversiteten til fordel for bestøvere og rent faktisk gøre en forskel.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar