Kom i gang med
naturlig hudpleje

Lær hvordan du kommer i gang med naturlig hudpleje

Økologiske
Æteriske Olier

Stort udvalg af rene æteriske olier

Økologiske
Smør & Faste Olier

Kvalitets vegetabilske smør og faste olier

Økologiske
Basis Olier

Økologiske vegetabilske basis- og bæreolier

ZERO WASTE

Miljøvenlig zero waste produkter med fokus på hudpleje

Velkommen til Hedenhus - din forhandler af økologiske råvarer og mere bæredygtige løsninger

Er du på jagt efter mere bæredygtige alternativer til mange af de produkter, du bruger til hverdag? Så er vores webshop ikke til at komme udenom. Her hos Hedenhus finder du nemlig et fantastisk produktudvalg, der spænder over alt fra Zero Waste produkter og opbevaringsløsninger til æteriske olier, flydende olier og smagfuld honning, der alle er baseret på økologiske råvarer. Dette giver dig unikke muligheder for at investere i fuldstændige, mere bæredygtige løsninger eller ingredienserne til at lave dine egne.

Få tips og tricks til hjemmelavede kosmetisk- og hudplejeprodukter

Hvis visheden om, hvad vi udsætter os selv for af kemikalier, og ønsket om at passe på naturen, er lige så vigtige for dig, som de er for os, vil du uden tvivl føle dig hjemme i vores webshop. Hos Hedenhus tilbyder vi nemlig et bredt og varieret udvalg af økologiske råvarer og mere bæredygtige løsninger, på baggrund af vores mangeårige interesse for natur og miljø. Uanset om du brænder for at mindske mængden af affald, der ender i naturen, eller du ønsker at optimere dit udvalg af kosmetik eller hudplejeprodukter, kan vores varesortiment hjælpe dig godt på vej. I vores webshop kan du blandt andet gå på opdagelse blandt mange forskellige typer økologisk olie og smør, der rummer både sheasmør, kakaosmør, kokosolie, palmeolie og mange forskellige æteriske olier. I tillæg hertil tilbyder vi desuden en række bøger, opskrifter og guides, der kan hjælpe dig med at udvikle og sammensætte dine egne produkter. Prøv også vores æteriske olier i en diffuser for et velduftende hjem, der kan få enhver ned i gear. Det betyder, at der er rig mulighed for, at du kan eksperimentere med de gode råvarer, hvis du ønsker det.

Hedenhus tilbyder bæredygtige løsninger med fokus på kvalitet

Uanset om du vælger at investere i økologisk olie og smør eller nogle af de mange andre produkter til hjemmet, kosmetik eller hudpleje, så vil du opleve en høj kvalitet på tværs af hele sortimentet. Hos Hedenhus er vi nemlig opmærksomme på kun at tilbyde gode produkter og høj kvalitet, så du får den bedst mulige oplevelse. Ydermere tilbydes hele sortimentet til en skarp pris, da det hos os ikke skal være dyrt at foretage et mere bæredygtige valg. Er du desuden det mindste i tvivl om noget i forhold til vores sortiment, så er du mere end velkommen til at sende os en mail på kontakt@hedenhus.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig bedst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.